Hirdetés

Minecraft: Story Mode - The Complete Adventure - launch trailerrel csábít a teljes kaland

|

Miután befejeződött a Minecraft: Story Mode története a nyolcadik epizóddal, a Telltale Games egyben is kiadja a részeket: az amerikai boltokba kerülés mellé pedig egy hangulatos launch trailert is kapunk.

Hirdetés

Hogyha valaki lemaradt volna a Minecraft: Story Mode-ról, az most egyben bepótolhatja az egészet a The Complete Adventure-nek hála: és bár az epizódok egyenként mind másfél óra körülire rúgnak, gyors fejszámolás után könnyen láthatjuk, hogy a nyolc részes sorozat együtt megvéve már tartogathat számunkra egy hosszabb kalandot.

 

A kedvcsináló launch trailer mellett a Telltale Games epizodikus, választásokkal és QTE elemekkel teletűzdelt játékának első része ingyen is elérhető a legtöbb platformon, így aki még gondolkodik beszerzésén, az mindenképp próbálja ki - bár ahogy a mi tesztjeinkből is kiderül, a játék a történet előrehaladtával indul be, és lesz egyre érdekesebb.

A Minecraft: Story Mode - The Complete Adventure egyelőre az Egyesült Államokban jelent meg PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on, nálunk október 28-án fut be a lemezes verzió, a PC-sek pedig csak a jövő hónap elejétől tudják megvásárolni a csomagot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)