Hirdetés

Minecraft: Story Mode - közel a harmadik epizód, itt a trailer

|

A Minecraft: Story Mode tovább pörög, a harmadik, The Last Place You Look című epizód megjelenése a nyakunkon van.

Hirdetés

Telltale-re nem jellemző gyorsasággal követik egymást a Minecraft: Story Mode epizódjai. Az első október 13-án jelent meg, a második 27-én követte, és kevesebb egy hónappal később, jövő héten jön a harmadik is.

A The Last Place You Look című epizód november 24-étől lesz beszerezhető PC-re, Mac-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, iOS-re és Anrdoidra, és tovább követhetjük hőseink kalandozásait a Minecraft világában. Zombik, disznók, szörnyek, mély kutak, pókok, meg sok egyéb veszély vár rájuk, de attól nem kell félnünk, hogy bármelyikőjük elhalálozik. Vagy mégis? Meglátjuk hamarosan.

A Minecraft: Story Mode egyébként dobozosan is kapható konzolokra, így aki tudja, hogy a teljes játék kell neki, jobban jár, ha arra ruház be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)