Hirdetés

Minecraft: Story Mode - erről szól az első epizód (videó)

|

Megjött a Minecraft: Story Mode első epizódjának előzetese, melyben a Kő Rendjének tagjait láthatjuk, akik legyőzték az Ender Dragont.

Hirdetés

A Minecraft: Story Mode nagyon fura lesz még azoknak is, akik egyébként kedvelik a Minecraftot. 

Az első epizód, a The Order of the Stone a hónap közepén jön, és elindítja az ötrészes játék izgalmas történetét. A Minecraft világában nincs minden rendben, ezért hétköznapi hőseinkre vár a feladat, hogy elinduljanak kalandozni az Overworldön, a Netheren és az Enden át. A főszereplő, a döntésünktől függően lány vagy fiú Jesse barátaival az EnderConra látogatott, remélve, hogy találkozik az Order of the Stone (szabad fordításban a Kő Rendje) egy tagjával, de ennél sokkal többet kapnak.

Az első epizódot PC-re, Mac-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra október 13-án, míg iOS-re és Androidra 15-én tölthetjük le. Aki tudja, hogy a teljes szezon kell neki, várja meg a dobozos verziót, melynek lemezén ugyan csak az első rész szerepel, de később egyéb költségek nélkül töltheti le a továbbiakat. A PlayStation Vitás és Wii U-s változatra többet kell várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)