Hirdetés

Csak jövőre lesz csudaszép a Minecraft

|

A nyáron bejelentett Super Duper Graphics Packkal még rengeteg a munka, ezért csak 2018-ban kapjuk meg.

Hirdetés

Még az E3-on jelentette be a Microsoft és a Mojang, hogy a Minecrafthoz készül a Super Duper Graphics Pack névre keresztelt csomag, ami új textúrákkal, shaderekkel, átdolgozott fény és árnyékhatásokkal dobja majd meg a játékot.

Hirdetés

Mivel ezt a csomagot az Xbox One X tulajok elvileg ajándékba kapják, sokan azt várták, hogy a konzol megjelenésével egyidőben, november 7-én rajtol majd a frissítés, ez azonban elmaradt. A Microsoft a hétvégén jelentette be, hogy egy ideig még ne is számítsunk rá, ugyanis továbbra is elég sok munka van hátra, így csak valamikor 2018-ban esedékes a megjelenés.

De nemcsak ez, hanem a Nintendo Switch változatba épített cross-play is csúszik, erre szintén valamikor 2018-ban számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)