Hirdetés

Minecraft - a szuperszivacs egy egész óceánt képes magába szívni

|

Útban van a víz? Ezzel a moddal gyorsan eltakaríthatod az összeset.

Hirdetés

A kreatív elmék elképesztő dolgokat alkottak már a Minecraft, elég csak arra a néhány nappal ezelőtti hírre gondolni, amikor valaki játszhatóvá tette a Minecraftot a Minecrafton belül. Az alapjáték lehetőségeit modokkal a végtelenségig lehet bővíteni, egy rajongó pedig most egy elég izgalmas dolgot alkotott.

Hirdetés

Néha jól jön, ha van a közelben víz, hiszen bizonyos építményeknél ezt remekül fel lehet használni, de előfordul, hogy egy kis tó vagy egy nagyobb vízfelület épp útban van. A játékban található szivaccsal ugyan fel lehet itatni valamennyit, de ez egyszerre 65 blokknyi kékséget tud magába szívni, mielőtt ki kell szárítanunk. Ezért alkotta meg egy Quanted nevű modder a saját szivacsát, ami ennél kicsit többre képes.

A szivacsot vízbe dobva 6 irányba kezd el terjeszkedni, és a víz blokkokat üres levegőre cseréli. Az eredeti tervek szerint 150 blokk lett volna a limit, de a korlátozás akár fel is oldható, így pedig a végtelenségig dolgozik a víznyelő. Mondjuk senki ne lepődjön meg, ha ettől a PC-je instant virtuális szívszélütést kap.

Az alkotó egyelőre nem tette elérhetővé a modot, de egy Plagiatus nevű fórumozó elkészítette szinte ugyanezt data pack formájában, amit innen tudtok letölteni a telepítési instrukciókkal együtt. Ki tudja, hátha pont erre van szükségetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)