Hirdetés

Minecraft - kincsestérképek, lámák és fura falusiak az új frissítésben

|

Befutott a legújabb Minecraft frissítés, ami rengeteg tartalommal dobja fel a bányászattal töltött unalmas napjaitokat.

Hirdetés

A Minecraft ma reggel kapott egy hatalmas tartalmi csomagot, a The Exploration címmel. Az 1.11-es jelzést viselő frissítésben vannak különleges kincsekhez vezető térképek, lámák és a falusak gonosz verziói (Illagers, tényleg).

A most érkezett trailer nagyjából összefoglalja, hogy mire is számíthattok a telepítést követően: talán van benne annyi újdonság, hogy a bányászlelkű építészeket lefoglalja a következő néhány napra.

A The Exploration ma jelent meg a játék PC és Mac változataira. A frissítéshez semmi mást nem kell tennetek, mint elindítanotok a játékot, az magától telepíti is a szükséges fájlokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)