Hirdetés

Minecraft - lenyűgöző a modderek által épített virtuális Times Square

|

Bár egy kínai modder bedobott néhány trükköt, hogy a Minecraft alapváltozatánál szebben mutathassa be az általa épített pályát, a Times Square kockásított mása minden elismerést megérdemel.

Hirdetés

Már jó néhány híres valódi és fiktív helyszínt is megépítettek a Minecraftban, nem minden nap kapunk olyan kiváló alkotásokat, mint a Times Square pálya, amit egy kínai modder hozott össze nem kevés munkával.

Még ugyan nem fejezett be mindent, így több belső tér is berendezésre vár, de a látvány már most lenyűgöző. Ahhoz persze, hogy a folyton fényárban úszó tér kinézete elérje a kívánt grafikai szintet, kicsit változtatnia kellett a Minecraft kinézetén, de az alábbi képeket látva elég egyértelmű, hogy megérte telepíteni egy-két modot.

Ha szeretnétek bejárni New York egyik leghíresebb nevezetességét a Minecraftban, innen tudjátok letölteni a pályát, de azt hozzá kell tennünk, hogy a képekhez hasonló látványhoz a játék 1.8-as verziója mellé ezt és ezt a modot is telepíteni kell.

Nektek melyik, a Minecraft modderei által készített pálya a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)