Hirdetés

Minecraft - hetedszer is a csúcson

|

Immár hetedik alkalommal érte el ebben az évben az első helyet a Minecraft Xbox 360 portos verziója az Xbox Live Arcade listán.

Hirdetés

A Minecraft nevét meghallva gyakorlatilag nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy megint újabb sikertörténetről fogunk írni. A játék Xbox 360 platformra kiadott verziója most megérdemli, hogy ismét megemlékezzünk róla kicsit.

Markus Persson sandbox játéka az első tíz között landolt minden egyes alkalommal a Xbox Live Arcade eladási toplistáin, most pedig újra elnyerte az első helyet, már hetedik alkalommal. A március 25-én kiadott top tízes listán olyan címeket hagyott maga mögött, mint a The Walking Dead - Season Two, a Plants vs Zombies vagy a Terraria. Íme, itt a teljes lista:

1. Minecraft: Xbox 360 Edition, Microsoft

2. Terraria: Xbox 360 Edition, 505 Games

3. Trials Evolution, Ubisoft

4. The Walking Dead - Season Two, Telltale Games

5. State of Decay, Microsoft

6. Castle Crashers, Microsoft

7. Plants vs Zombies, EA

8. The Wolf Among Us, Telltale Games

9. Worms Armageddon Decade, Team 17

10. Hydrophobia, Microsoft

Csak gratulálni tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)