Hirdetés

Minecraft - tovább csúszik az újgenerációs megjelenés

|

Már nem kell sokat várnunk, hogy PlayStation 4-en és Xbox One-on is fejest ugorjunk a Minecraft lélegzetelállító világába, a PS Vita játékosok azonban nem ennyire szerencsések.

Hirdetés

Bár a Minecraft legújabb portjainak megjelenésére még a nyár vége előtt számítottunk, a 4J Studios ráhúzott egy kicsit, így az újgenerációs változatok továbbra is a boltokba kerülés tornácán rostokolnak. 

Arról már augusztus közepén tudni lehetett, hogy a PS4-es verzió bizony nem érkezik meg időben, a Sony ugyanis talált néhány elfogadhatatlan hibát az utolsó tesztelési szakaszban, ezért a 4J-nek újra át kellett fésülnie a kódot, hogy minden apró bugot kiszűrjenek. Most visszaadták a játékot a Sony-nak, remélhetőleg másodjára már átmennek a teszten. Mindeközben a Microsoft is megkapta a saját változatát, itt remélhetőleg elsőre is mindent rendben találnak majd a tesztelők.

A PS Vitás változatról korábban nem igazán kaptunk konkrétumokat, és ez a helyzet sajnos továbbra is fennáll. A megjelenést szeptember végére reméltük, a 4J Studios szerint viszont még bőven van hátra a fejlesztésből, mielőtt átadnák a végleges verziót a Sony-nak, így a kézikonzolos port jó eséllyel tovább csúszik. Természetesen amint tudunk biztosat, azonnal szólunk.

Ti várjátok már az újgenerációs változatok megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)