Hirdetés

MineCraft - túl a 10 millió felhasználón

|

Megérkezett az új patch (és jönnek a javításai) illetve itt egy újabb hatalmas mérföldkő.

Hirdetés

A Minecraft sikere elképesztő módon még mindig töretlen - Markus Persson, alias Notch, aki kitalálta és designolja a játékot egy tweetben jelentette be, hogy a Minecraft túllépte a 10 milliomodik usert. 

Ez azokra vonatkozik, akik regisztráltak a honlapon - az eladások "csupán" 2,67 milliónál tartanak. Azt nem lehet tudni, hogy ebből a 10 milliós user-táborból mennyien aktívak, mennyien foglalkoznak a Minecrafttal, vagy játszanak a regisztrált userek által elérhető inygenes módokkal, de akkor is tény, hogy 10 millió regisztrációt elérni egyáltalán nem könnyű - bármiről is legyen szó. 

Ezúton gratulálunk tehát Notchnak, a Mojangnak és nagyon várjuk már az 1.8-as peccset, amely - állítólag - igencsak meg fogja változtatni a játékot.

Addig is van itt egy barlanglabirintus, amit épp most fedeztem fel...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)