Hirdetés

Minecraft - már tévézni is lehet a játékban

|

Nem kellett sok idő, hogy a játékosok kitaláljanak valami őrültséget a legutóbbi frissítéssel bekerült egyik újdonság kapcsán.

Hirdetés

Már megjelenésekor is jó néhány kreatív dolgot lehetett alkotni a Minecraftban, az azóta bekerült lehetőségeknek köszönhetően pedig most már még több érdekességet csinálhatunk benne. Például olyan televíziót, amin teljes filmeket nézhetünk meg.

Hirdetés

A Minecraft legújabb frissítésének köszönhetően már animált festményeket is készíthetünk, így pedig mindenféle mozgóképet helyezhetünk el a játékban. A játékosok viszonylag hamar rá is jöttek, hogyan lehetne ezekből szélesvásznú TV-t készíteni, amelyeken különféle műsorokat tekinthetünk meg.

Valaki például átültette a 2007-es Mézengúz című animációs filmet a játékba.

I put the entire bee movie into Minecraft from r/Minecraft

Egy másik játékos a Rejtélyek városkája intróját játszotta le egy játékbeli tévén, ráadásul meglepően jó minőségben.

Using multiple animated picture frames, we can better watch videos in Minecraft from r/Minecraft

Sőt, olyan alkotás is született már, ami egy nagyon pixeles YouTube-ot ábrázol, és éppen egy Minecraft videót néznek az oldalon.

(19w07a) Watching YouTube in Minecraft from r/Minecraft

Ti kipróbáltátok már ezt az új apróságot?

Címkék: #minecraft #mojang
Platformok: Android iOS Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)