Hirdetés

MineCraft - új logó + mi lesz az 1.8-ban?

|

Ahogy közeledik a Minecraft a hivatalos megjelenéshez, úgy lesz egyre nagyobb tudású a játék.

Hirdetés

Várhatóan novemberben jelenik majd meg minden idők egyik legnagyobb indie sikere, amelynek már így is 2739966 vásárlója van - hamarosan meglesz a 3 millió is. 

Bár sokak szerint lassul a fejlesztés üteme, az 1.8-as peccs drasztikusan megváltoztatja majd a játékot jónéhány RPG elemet adva hozzá. Notch nemrég bejelentette, mi várható a Minecraft 1.8-ban:

NPC városok - ahol NPC-k élnek, tevékenykednek, fejlesztik és építik a városukat - lehet velük kereskedni olyan holmikért, amelyeket csak ők készítenek.

Véletlenszerűen generált dungeonok - Mivel az 1.8 hivatalos neve "Adventure Update" ezalatt ne sima barlangokat, hanem igazi kaland-dungeonokot értsünk loottal, mobokkal, csapdákkal stb.

Új biome kód - ez rá is fért a MineCraftra :)

Teljesen működő Creative Mode - ha olyan lesz, mint a Creative kiadás, akkor ebben csak építeni kell/lehet végtelen erőforrással.

Kritikus sebzések.

Sprintelés - nincs még eldöntve, hogyan és miként, de Notchnak nagyon tetszik az ötlet, hogy a karakterünk valamilyen megfelelően balanszolt módon képes legyen sprintelni. 

Több farm opció - FarmCraft születőben? :)

Brightness csúszka - na végre, lehet a Minecraft fényességét is állítani majd. 

Oh és lesz új logó is - yme:

Azt egyelőre nem tudni, mikorra várhatjuk az 1.8-at...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)