Hirdetés

Minecraft - apró finomítás a karaktermodellen

|

Apró, látszólag jelentéktelen frissítésen dolgozik a Minecraft fejlesztője, ám a közösség reakciójából úgy néz ki, mégis van akinek számít.

Hirdetés

Általában amikor szóba kerül a Minecraft, akkor valamiféle komolyabb alkotásról van szó, vagy valami olyasmiről, ami fontos a játék életében. Viszont a játék fejlesztője, Jens Bergensten (vagyis "jeb") most egy olyan frissítést mutogatott a Twitteren, aminek látszólag semmi jelentősége. Meglepő módon, a közösségnek más a véleménye.

Bergensten egy képet osztott meg a játékról, ahol egy új karakter modellt mutatott be. Ez általában véve még rendben van, de az új modell mindössze annyiban különbözik a már jól ismert Steve karaktertől, hogy a karja az eddigi négy pixel helyett csak három pixel széles.

Bergensten nem magyarázta meg, hogy miért volt szükséges a változtatás, de a Minecraft fórumán egy felhasználó azzal indokolt, hogy ezzel a modellel a női modellek jobban néznek majd ki. Szerinte ez egy olyan dolog, amiért már több skingyáros is korábban reklamált.

Mások arra mutattak rá, hogy nemtől függetlenül jól jön, ha van választási lehetőség. Természetesen a hitbox nem fog megváltozni a vékonyabb modellen, ami azt jelenti, hogy a játékmenetre valójában semmilyen hatása nem lesz a változtatásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)