Hirdetés

Minecraft - indulhat a stream a Twitchen

|

A Twitch közreműködésével mostantól nem csak az e-sportok szerelmesei nézhetik kedvencüket egyenes adásban, hanem a virtuális kőművesek munkáját is figyelemmel követhetjük majd.

Hirdetés

Notch és csapata igen kiemelt figyelemnek örvendett az elmúlt pár hétben, és úgy látszik, ez csak nőni fog, köszönhetően a most induló szolgáltatásnak. A legtöbb stream esetében nagyon fontos a felbontás, ki hitte volna, hogy egyszer a hatalmas pixeleknek örülünk majd.

A ma érkező update számos bugot javít majd, de nem ez az elsődleges ok amiért nagyon sokan tűkön ülve várták. Az 1.7.4-es fix elhozza a hőn áhított Twitch.tv integrációt, így szabadon streamelhetjük majd ahogy jómunkásember módjára pakoljuk a téglát. A Mojang állítása szerint a szolgáltatás az elmúlt hetekben nagyon pozitív eredményekkel szerepelt a teszteken, így az induláskor semmilyen problémára nem kell számítani.

Mielőtt elkezdhetnénk a vetítést, a Minecraft fiókunkat szinkronizálnunk kell a Twitch account-unkkal, amit a Minecraft felhasználói beállításaiban tehetünk meg. A stream-et alapesetben az F6 billentyű hozza működésbe, de természetesen ezt kedvünk szerint megváltoztathatjuk. Egyelőre PC-n és Mac-en űzhetjük az ipart, a Linux-os változatra még várnunk kell kicsit, de valószínűleg hamarosan megkapjuk ezt a változatot is.

Ti a streamelők vagy a nézők táborát erősítitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)