Hirdetés

Minecraft - véletlenül bekerült a falon futás a játékba

|

A Minecraft legújabb frissítése egy meglepetés feature-t is hozott, de az valószínűleg nem marad bent sokáig.

Hirdetés

Nemrég élesedett a Minecraft javás változatának legújabb frissítése, ami olyan dolgokat hozott be a játékba, mint a kővágó, és bővítette a kő blokkokkal történő interakciókat is. Meg valahogy lehetővé tette, hogy a játékosok a falon futkározzanak.

Hirdetés

Mivel a frissítésről szóló hírben ezt sehol nem említik, jó eséllyel nem szándékos a dolog, és csak valamilyen bug okozza. Egy NatelieZem nevű rajongó szerint a problémát az okozza, hogy a legújabb változatban nem lehet ugrani úgy, hogy az ember épp nekinyomja magát egy blokknak, és a jelek szerint ha a karakter elevációja nem nőhet (magyarul nem mozoghat fölfelé), akkor az ellenkező irányban se mozdulhat. Ehhez nem kell mást tennünk, mint egyszerűen nekisprintelni egy falnak.

Minecraft Snapshot 19w04a has an interesting bug..... from r/Minecraft

A fejlesztők egyelőre nem kommentálták az esetet, kíváncsiak várjuk, tervezik-e javítani a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)