Hirdetés

Minecraft - megérkezett a Village & Pillage frissítés

|

A legtöbb platformon már éles a játék új bővítménye.

Hirdetés

Jöhet Fortnite vagy bármi más, a Minecraft továbbra is sikerrel őrzi népszerűségét, a Mojang pedig nem mond le róla.

Hirdetés

A Village & Pillage frissítés a mai napon vált elérhetővé a Windows 10 Edition, valamint az Xbox One-os, az iOS-es, az androidos, a javás és a switches változat játékosai számára. A falvak számos újdonsággal bővültek, új, a különböző biomokhoz illeszkedő épületek generálódnak, de a falusiak öltözéke is annak függvényében változik, hogy mivel foglalkoznak, hol élnek, és milyen szintűek. Fejlődött a rablók viselkedését vezérlő rendszer is, illetve bekerült a tábortűz, az édes bogyó, mint új eledel, a bambuszerdő, egy rakás achievement, skin, és apróbb változások. Bővebben itt olvashattok az újdonságokról.

Frissítsetek, aztán mondjátok el, hogy tetszik a csomag!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)