Hirdetés

Minecraft - durvábban lehet majd modolni a szörnyeket

|

A Microsoft megígérte, hogy hamarosan olyan szörnyeket rakhatunk össze, amilyeneket csak akarunk.

Hirdetés

A Minecraft PC-s verziójának modding közössége komoly cuccokkal tartja fenn a rajongók érdeklődését, de valljuk be, hogy folyamatosan lépést tartani a rengeteg moddal meglehetősen komoly feladat. A Microsoft szeretne ezen segíteni a Windows 10 verzióban.

Kezdésnek az addons update lehetővé teszi majd, hogy belepiszkáljunk a szörnyek viselkedésébe. Ha nagyon mazochista akar lenni valaki, például meg tízszerezheti a creeper gyorsaságát, de akár a zombihoz hozzáadhat robbanás effektet is.

A Microsoft mindenkit bátorít arra, hogy letöltsön json editorokat (ezekkel lehet szerkeszteni a fájlokat), és bár a kódolás ijesztőnek tűnhet, csak adott sorok kicserélése teljesen átalakíthatja a szörnyek viselkedéseit.

Az ellenségeink textúráit is le lehet majd cserélni, csak egy képszerkesztő kell hozzá és némi kreativitás. Ha az Iron Golemből földönkívüli megszállót akarsz csinálni, nemsokára simán megoldhatod.

A modok frissítgetésével sem kell majd foglalkozni. Ha használod a Windows 10 és Pocket Edition kiadásokban működő Realms rendszert, akkor a játékod mindig azt a verziót fogja használni, amit az adott Realm gazdája beállított.

Ezek a változások jelenleg csak a Windows 10 és Pocket Edition változatokat érintik, de a Microsoft a jövőben igyekszik kiterjeszteni az új lehetőségeket az Xbox One kiadásra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)