Hirdetés

Minecraft - nagyot frissül a Windows 10 és mobil kiadás

|

Több kaland és felfedeznivaló érkezik a hordozható Minecraftba is, a béta is nyomható hamarosan.

Hirdetés

A Minecraft Discovery Update hamarosan megérkezik a Windows 10 és Pocket Edition verziókba. A frissítés több felfedezni valót, és számottevő mennyiségű lámát tartalmaz majd.

A Minecraft Blog leírása alapján a Discovery nagyjából ugyan az lesz, mint amit a Java verzió kapott Exploration Update címen. A mobilos változat megkapja az új Adventure módot is, ami főleg azoknak kedvez majd, akik szeretnek különleges kaland térképekkel szórakozni.

A frissítés valamikor a következő hetekben válik elérhetővé, de a béta verzió hamarosan (a blog szerint nagyon hamar) mindenki számára letölthetővé válik. Tenyeret dörzsölni ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)