Hirdetés

Minecraft: Xbox 360-ra tavasszal

|

Az érdeklődő dobozosoknak már csak a tavaszi rügyfakadásig kell várni.

Hirdetés

A Minecraft-ról elmondható, hogy kivételesen sikeres indie fejlesztés, nem véletlen, hogy több tízmilliós táborral rendelkezik, és már iOS, illetve Android rendszereken is a fejlesztés végső stádiumában leledzik. Marcus Persson, a Minecraft atyja elmondta, hogy Xbox 360-ra tavasszal fog érkezni a sandbox játékmenetet tartalmazó pixelépítkezés, mely természetesen Kinect támogatást is élvez majd. Ebben Stuart Platt, az Xbox Live Arcade producere asszisztál a fejlesztésben, aki elmondta, hogy hamarosan kiadnak egy GYIK-et az Xbox Minecraft-ot illetően.

A hivatalos megjelenés előtt egy demóban tesztelhetik az érdeklődők a játékot, és ez alapján eldönthetik, hogy megveszik, vagy nem veszik meg. Az árával kapcsolatban nem tudni semmit, de sokan úgy vélik, hogy megegyező lesz a PC-s verzió árával. A Minecraft Playstation 3 portolásáról még nincs hír. (Az egyszerűbb hozzászólás érdekében innen másolható a "és szerinted a Minecraft hány PS3 játékost érdekel?" - ez itt a vicc helye.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)