Hirdetés

Minecraft - két év alatt épült fel Titan City

|

Elképesztő mire képesek a rajongók. Egy srác a Minecraftban egy teljes várost felépített az Xbox 360-as verzióban. Mindent kézzel.

Hirdetés

Ha ránéztek a képekre, akkor akár azt is képzelhetitek, hogy az egyik régebbi SimCityt idézzük, de ez nem így van. Ez bizony a Minecraft, ráadásul annak Xbox 360-as verziója. Tehát nincsenek trükkök, segédeszközök.

Duncan Parcells alkotta meg ezt az elképesztő nagyvárost, amiben mind a 4,5 millió kockát maga rakta le. Nem mazochizmusból választotta az X360-at platformjául, egyszerűen csak ez a verzió volt meg neki, mivel a Mac gépén akkor nem futott rendesen a játék. Éppen ez teszi ilyen lenyűgözővé Titan City-t, hiszen egy ilyen várost PC-n megalkotni sokkal egyszerűbb, mint konzolon.

Mivel emberünk nem olyan régen beszerzett egy PC-t (és a Minecraft PC-s verzióját) nagy esély van rá, hogy ennél jóval nagyobb dolgokkal kápráztat majd el minket a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)