Hirdetés

MineOS - Operációs rendszer MineCraft szerverhez optimalizálva

|

Notch nemrég bejelentette, hogy újabb tartalmi frissítések érkeznek hamarosan...

Hirdetés

A legfontosabb azonban, hogy a vásárlók száma hamarosan eléri az egy milliót és Notch erre csak ennyit mondott. "Fogalmam sincs róla, hogy fogjuk ezt megünnepelni, időm sem volt róla gondolkodni".

Nagyon sokan futtatnak már most is MineCraft szervereket ilyen/olyan szkriptekkel, mindenféle operációs rendszere alatt. most William Dizon készített egy MIneOS nevű Linux disztribúciót, amely minden lényeges elemet tartalmaz egy szerver indításához, s mindez csupán 5  percbe kerül - maga az image és a rövid kézikönyv is totál ingyenesen letölthető:

MineOS - MIneCraft szerver OS

A jövő heti tartalmi update-be bekerül egy viziszörny, és a festés lehetősége, amennyiben "rájövünk, hogy is lehet megcsinálni" - mondta ez utóbbira Notch.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)