Hirdetés

Miner Wars - Nehéz a bányászok élete

|

Az űrben ércre vadászni nem éppen sétagalopp, tudja ezt minden profi pilóta. Amennyiben mégsem, ősszel kipróbálhatja magát bárki.

Hirdetés

A Miner Wars egy független fejlesztőcsapat játéka, és erősen hajaz a Descent című klasszikusra. Egy kis űrhajó pilótájaként a naprendszerben kóborolva vadászunk ércre. Persze ez így nem lenne túlzottan érdekes, ezért aztán jönnek a bonyodalmak.

Egy idegen faj titkait kell megfejtenünk, miközben a harcias űrkörnyezet védők drasztikus képviselőivel is el kell bánnunk. A Miner Wars környezete teljesen rombolható, á lá Red Faction, de ha ez nem lenne elég, akkor ott van még az epikus single player mellett, az MMO szerű multi is. A megjelenés szeptemberben várható, PC-re, és Xbox Live-ra. Alant egy kis ízelítő.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)