Hirdetés

Egész hétvégén Minecraft buli a Millenárisban, itt van minden infó!

|

Most hétvégén várja a nyári MineShow a Minecraft legnagyobb rajongóit, hogy két napon át kedvenc játékuknak hódoljanak és persze találkozzanak kedvenc videósaikkal is.

Hirdetés

Nyakunkon az idei év harmadik MineShow-ja, melyet most szombaton és vasárnap, azaz augusztus 6-án és 7-én rendeznek meg a budapesti Millenáris C-D-E épületeiben. Mindkét nap délelőtt 10 és este 7 óra között vár benneteket annyi minecraftos tartalom, amennyit sehol máshol nem találtok.

Jegyek egész nap kaphatók

A nyári MineShow elővételes jegyei vészesen fogynak, a Gyémánt jegyeket például már teljesen elkapkodták, valamint a szombati elővételes jegyekből is elvitték az utolsó darabokat, de természetesen nem lesz olyan Minecraft rajongó, aki lemaradt a rendezvényről. A helyszínen ugyanis végig, korlátozás nélkül, szombaton és vasárnap is a MineShow teljes időtartama alatt kaphatóak lesznek a Vas- és Arany jegyek. Előbbiért 1500, az utóbbiért pedig 3200 forintot kell fizetnetek. 

Nagyon fontos, hogy az online vásárolt belépőiteket nyomtassátok ki előre, ezt fogják majd karszalagra cserélni, mikor beléptek a rendezvényre. Ha Arany jegyet vásároltok, akkor nem csak részesei lehettek ennek a hatalmas bulinak, hanem 3000 BányászÉrmét és 1 darab mázli kártyát is kaptok a belépőtök mellé. Ha esetleg még nem ismernétek a mázli kártyát, akkor jó tudni, hogy ez tulajdonképpen egy tombola, mellyel óránként nyerhettek a nagyszínpadnál értékes ajándékokat. Ha Gyémánt jeggyel érkeztek (mellyel mér 9 órakor beléphettek), akkor a hozzá tartozó ajándékokat a belépésnél, a karszalag átvételekor kapjátok meg. Azt se felejtsétek el, hogy ha valaki Vas jegyet vett, de mégis Arany jegyet szeretne, akkor a jegyét át tudja váltani a helyszínen Arany jegyre 1700 Ft-os upgarde áron.

Egy sorban a szülőkkel

Bizonyára felmerül a kérdés, hogy a kísérőnek milyen jegyet kell vásárolnia. Ha például te Gyémánt jegyet vettél, a szüleid nyugodtan beállhatnak melléd a Gyémánt jegyes sorba akkor is, ha Vas jeggyel rendelkeznek. Ez minden jegytípus esetén igaz, de fontos, hogy elővételes jeggyel kell érkezniük. 

A belépéshez egyébként itt találtok térképet:

Két nap, tele programokkal

A nyári MineShow programjairól itt egy rövid kivonatot találtok, mely alapján egyértelmű, hogy bőven lesz mivel elfoglalnotok magatokat a Show mindkét napján. A sok kipróbálható játék és megszerezhető nyeremény mellett persze a MineShow egyik nagy vonzereje az, hogy itt mindenki találkozhat kedvenc videósaival. A magyar minecraftos youtuberek színe-java ott lesz, ti pedig nyugodtan elkaphatjátok őket egy autogram vagy közös fotó erejéig. 

Az ország legjobb videósai

James, Anett és Ancsa, Isti, a KD csapat, IceBlueBird, DoggyAndi, luckeY, ZsDav, UNFIELD és Csabusa is nagyon várják már, hogy végre találkozhassanak veletek. Bár a rendezvény két napjának programja megegyezik, a videósok szombaton és vasárnap más-más programokon vesznek részt, így érdemes figyelni a kiírásokat. Íme a teljes program:

Kincsek, amiket hazavihetsz

Menő minecraftos relikviákat is megszerezhettek, hiszen az McShop teljes kínálata megvásárolható a MineShow-n, így pólók, bögrék, egérpadok, poszterek, pénztárcák, tolltartók, oldaltáskák, iskolatáskák is.

Gyertek el szombaton és vasárnap is, és éljétek át a hamisítatlan MineShow-élményt!

MineShow Nyár

Időpont: 2016 augusztus 6.-7., 10:00-19:00
Helyszín: Millenáris C-D-E épület, 1024 Budapest, Kis Rókus u.
Facebook esemény: Itt jelezd másoknak is, hogy jössz!
Facebook oldal: A MineShow hivatalos Facebook oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)