Hirdetés

Miniatűr billentyűzet a Brando kínálatában

|

Farzsebünkben kényelmesen megbújó, hordozható QWERTY billentyűzetet ajánl megvásárlásra a Brando.

Hirdetés

A divatos megjelenéssel és pénztárcabarát árcédulával felvértezett vezeték nélküli Tiny Wireless Keyboard nagyszerű vétel lehet a miniatűr alkatrészek (mérete: 430 mm x 145 mm x 28 mm) szerelmeseinek.

A netbook robbanásnak köszönhetően számtalan hasonló szerkezettel találkoztunk (gyakran kijelzőt is csomagolnak a billentyűzethez, erről megbizonyosodhattok Notebook TV csatornánkon), biztosan többen tornásztattátok ujjaitokat az elsőre megszokhatatlannak tűnő törékeny gombokon. Méretéhez mindösszesen 326 grammnyi súly társul, ebbe természetesen beletartozik a mellékelt képeken látható és könnyen hangszórónak értelmezhető hanyattegér, másként fogalmazva trackball (sőt, scroll wheel is helyet kapott rajta). Nyugodt szívvel párosíthatjuk Windows Vista, Xp és 2000 operációs rendszerekkel, már amennyiben kihasználjuk 55 dollárért nyújtotta szolgáltatásait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)