Hirdetés

MiniDayZ - itt az ingyenesen játszható 2D-s DayZ

|

Még a Bohemia Interactive, sőt, maga Dean Hall is méltatta a MiniDayZ nevű ingyenes játékot, ami a DayZ alapjait ülteti át 2D-be. Zseniális.

Hirdetés

A Bohemia kényelmes tempóban javítgatja, fejlesztgeti a DayZ-t, de a teljes változat megjelenéséig még jön pár zombis játék (lassan mértékegységnek is használhatjuk ezt).

A nagy vetélytársra, a H1Z1-re szintén várni kell, viszont hogy addig se emésszen minket az unalom, egy CannedBits nevű orosz DayZ-rajongó elkészítette a böngészőből (mármint rendes böngészőből, tehát Chrome-ból, Firefoxból, Operából vagy Safariból és ezek variációiból) játszható MiniDayZ-t, ami egy 2D-s, felülnézetes csoda. A lényeg ugyanaz: a túlélésért kell küzdenünk, miközben különböző dolgokat gyűjtögetünk, és figyelünk arra, hogy elég vérünk, vizünk és élelmünk maradjon, valamint a testhőmérséklet se csökkenjen egy bizonyos szint alá. Sajnos egyelőre csak egyjátékos módban játszható, de arra így is elég, hogy siránkozhassunk a beletemetett jónéhány óra miatt.
 

Játszotok még a DayZ-vel, vagy már elmúlt a varázs?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)