Hirdetés

Mirage: Arcane Warfare - már dübörög az első zárt alfa

|

Bár a Chivalry fejlesztőinek új játéka csak jövőre fog megjelenni, a szerencsések már ezen a hétvégén belekóstolhatnak a mágikus vérengzésbe.

Hirdetés

A Mirage: Arcane Warfare első hivatalos alfatesztje ezen a hétvégén zajlik, egész pontosan szeptember 29-től október 3-ig.

A fantasy-lövölde a legutóbbi információ szerint csak 2017-ben jelenik majd meg, de a fejlesztő Torn Banner Studios ígéretei szerint addig még több tesztlehetőségre is alkalmunk nyílik majd. Az első zárt tesztidőszakban csak kevesen próbálhatják ki az FPS-t, de később egyre többen juthatnak be, és ha minden igaz, akkor nyílt bétázásra is lesz majd lehetőség.

A Mirage a Chivalry: Medieval Warfare-ből már jól megismert brutális közelharcot ötvözi különböző távolsági fegyverekkel és harci varázslatokkal. 

Ha titeket is érdekel a játék, akkor szerencsét próbálhattok ezen a linken, és bejuthattok a következő zárt alfatesztre. A tesztelésről bővebb infót pedig a fejlesztőcsapat hivatalos honlapján találtok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)