Hirdetés

Mirage: Arcane Warfare - ez a Chivalry: Medieval Warfare fejlesztőinek újdonsága (videó)

|

A középkor után egy fantasy világban kaszabolhatjuk egymást a Torn Banner Studios következő játékában.

Hirdetés

A Torn Banner az elmúlt hat évben csak a Chivalry: Medieval Warfare fejlesztésével foglalkozott, annak 2012-es megjelenése előtt csak azt a Half-Life 2 modot készítették, amiből végül ez kinőtt.

Most, hogy a Chivalry már konzolokon is elérhető, ideje továbblépni és megpróbálni valami újat. A Mirage: Arcane Warfare-ről egyelőre még nem sokat tudni, a teljes leleplezéssel március 9-éig várnak, viszont kiadtak egy rövid ízelítőt, melyben láthatjuk, hogy a már ismerős játékmenetet mágikus elemekkel keverték. A hangsúlyt ismét a közelharc kapja, viszont varázslatokat is fogunk tudni használni. Egyelőre csak a PC-s megjelenés biztos, az, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is jön-e, valószínűleg nagyban múlik a Chivalry konzolos változatainak sikerén. Ha érdekelnek a részletek, egy hét múlva nézzetek vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)