Hirdetés

Mirage: Arcane Warfare - 12 percnyi mágikus vérengzés

|

Aki a cuki színek miatt arra gondolt, hogy ez csak egy varázslós tinglitangli lesz, az most forduljon el. Ez bizony csúnya lesz.

Hirdetés

A Mirage: Arcane Warfare egy fantasy környezetben játszódó lövölde lesz, amiben a különböző térképeken különböző feladatokat kell majd ellátnunk. Meg amúgy fröcsögő vértócsává kell konvertálni az ellenfeleket, de az már csak mellékes.

A PAX Westet már bejárt a fenti játékmenet videó, amiben a Mirage 6 játszható osztályából ötöt láthattok akció közben. Két térképet is bemutatnak rajta a fejlesztők. Az egyik a két stage-ből álló Bazaar, a másik pedig a pontfoglalós Sunken City.

A játék eredetileg az idei év végén jelent volna meg, de kicsit változott a menetrend. Szeptember végén ugyan már alfázhatunk, de ezt 2017 elején még egy béta fázis követi majd, és csak utána érkezik majd meg a teljes játék.

A teszt alkalmakra itt lehet jelentkezni. A fejlesztők ígérete szerint előbb-utóbb mindenki bekerülhet majd a kiválasztott szerencsések közé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)