Hirdetés

Mirage: Arcane Warfare - ingyen kaszabolhatunk a hétvégén

|

Nem indult túl fényesen a Mirage: Arcane Warfare karrierje, így a készítők máris ingyenes hétvégét hirdettek.

Hirdetés

A hétvégén jó néhány játékba belenézhetünk ingyen, a Gears of War 4 mellett például több Ubisoft játékkal is tehetünk egy próbakört. Mindezekhez csatlakozik a Torn Banner új játéka, a Mirage: Arcane Warfare.

A próbalehetőség már él, így a játék Steam-oldaláról letöltve már csatlakozhattok is a csatákhoz, amikben a Chivalryből ismert taktikus FPS közelharcot különböző mágikus képességekkel vegyítették a készítők. Az ingyenes játék vasárnap estig, magyar idő szerint 9 óráig tart, a Mirage: Arcane Warfare készítőinek pedig nagyon kellene néhány új vásárló, hiszen a legutóbbi helyzetjelentés óta csak minimálisan növekedett a játékosbázis. Emellett az első tartalmi frissítéssel is szeretnének további játékosokat a Mirage-hoz csalogatni, a júliusban érkező patch többek között új képességeket, új pályákat és a karakterek testreszabásának lehetőségét is elhozza.

Ti adtok egy esélyt a játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)