Hirdetés

Mirage: Arcane Warfare - bejött az ingyenes nap, de ismét zuhan a játékosszám

|

Több mint egymillióan csaptak le ingyen vagy olcsón a Mirage: Arcanre Warfare-re, de az ingyenes nap után egy héttel közülük már sokan nem léptek be.

Hirdetés

Nem sokkal a megjelenés után lamentáltunk rajta, milyen elképesztően kevesen játszanak a korábban kifejezetten ígéretesnek tűnő Mirage: Arcane Warfare-rel. A problémát a Torn Banner Studios is látta, ezért elkeseredésében a múlt héten egy napig ingyen osztogatta alkotását, melyben mágikus harcosokkal kaszabolhatjuk egymást. Az akció rövid távon egyértelmű sikeres volt, de még nem biztos, hogy meg is mentette a játékot.

Hirdetés

SteamSpy adatai szerint - amik nem hivatalosak, de általában elég jó becslésnek bizonyulnak - az akció előtt mindössze nagyjából 15 ezren vették meg a Mirage: Arcane Warfare-t. Az ingyenes napnak és az ár harmadára csökkentésének köszönhetően ez elképesztő növekedést mutatott és több mint 1,2 millió tulajdonosa lett a Chivalry utódjának. Ez a játékosszám tekintetében is megmutatkozott, szerda este 43 ezren játszottak egyidejűleg a Mirage-zsal, de ez hamar csökkenni kezdett. Másnap este már csak tízezren tértek vissza, az utóbbi napokban pedig az egyidejű játékosok napi csúcsa ismét ezer alá esett.

A készítők ennek ellenére "hatalmas sikernek" értékelték a promóciót és úgy gondolják, sikerült elérni a céljukat, hogy a Mirage: Arcane Warfare eredeti közössége számára továbbra is játszhatóvá tegyék a játékot. A jelenleg aktív bázisuk megtartásának érdekében egyébként hamarosan egy új frissítést is kiadnak, amivel saját szervereket indíthatunk akár őrült szabálymódosításokkal is.

Mit gondoltok, van még remény a Mirage számára, vagy ideje volna továbblépnie a fejlesztőknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)