Hirdetés

Mirage: Arcane Warfare - a nappalimban elférne mindenki, aki játszik vele

|

Várható volt, hogy nem lesz kasszasiker, de az az igazság, hogy a Chivalry alkotóinak új játéka a kutyát sem érdekli.

Hirdetés

Nekem jutott az a m̶e̶g̶t̶i̶s̶z̶t̶e̶l̶ő̶ h̶á̶l̶á̶s̶ feladat, hogy tesztelhetem a Chivalry alkotóinak legújabb játékát, a Mirage: Arcane Warfare-t, ami mágiával bolondítja meg a belsőnézetes közelharcot.

Már a megjelenés előtti ingyenes béta alapján sejthető volt, hogy nem fognak nagyot szakítani a 30 eurós játékkal, aminek sajnos első ránézésre is vannak problémái. Be kell vallanom, túl sokat még nem játszottam vele, aminek legfőbb oka, hogy a közel 300 szerveren jelen pillanatban (és a péntek este fél hét azért elég csúcsidőnek tekinthető gamer szempontból) ennyien vannak:

A megjelenés napján (három nappal ezelőtt) egy időben 190 ember volt online (nem feltétlen a szervereken, csak belépve menübe), ez a rekord. Láttunk már játékokat erőre kapni a rajt után, de félő, hogy a Mirage: Arcane Warfare halva született.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)