Hirdetés

Mirage: Arcane Warfare megjelenés - elindult a béta, a teljes változat sincs már messze

|

A Torn Banner nemrég lezárta új multis játékának alfáját, és nem várt sokáig a béta indításával. A megjelenési dátumot is sikerült kitűzni.

Hirdetés

Aki játszott a Chivalry: Medieval Warfare-rel, az nagyjából tudja is, mire számíthat a Mirage: Arcane Warfare-től. Lovagok helyett most mágikus dolgokra képes figurákkal harcolhatunk, de az alapok nagyon hasonlóak maradtak. 

A játék zárt bétája elstartolt, és azok vehetnek részt benne, akik előrendelik a Standard vagy Special kiadást. Ők egyébként kapnak egy meghívót is, amivel plusz egy főt vihetnek, és neki nem kell előrendelnie. A tesztidőszakban mind a hat karakterosztály választható lesz, és folyamatosan változik majd, hogy a tizenegy különböző környezet és az öt játékmód közül épp melyik aktív. A tartalomról az alábbi két trailer mesél.

A Mirage: Arcane Warfare megjelenési dátuma május 23, és jelen állás szerint csak PC-re jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)