Hirdetés

Mirage: Arcane Warfare - ezt a karaktert válaszd, ha nem szeretnél meghalni

|

A Mirage: Arcane Warfare készítői a játék legújabb videójában a Vigilist karakterosztályt mutatták be, aminek bőven akadnak védekező jellegű képességei.

Hirdetés

A Chivalry sikere után valószínűleg jó néhány rajongó várja már a varázsképességekkel és élénk színekkel feldobott Mirage: Arcane Warfare-t (köztük én is), de a Torn Banner sok infót nem tett közzé azoknak, akik még nem kerültek be a zárt alfába. Most viszont kaptunk egy új trailert, ami ismét az egyik karakterosztályt mutatja be.

A Taurant és a Vypress után most a Vigilist kaszt került a középpontba, aki egy elég érdekes játékstílust képvisel. A méretes pajzsa mellett ugyanis két képessége, a mozgó Surge (ami a kicsit az új Symmetra-pajzsra hasonlít az Overwatchból) és a maga köré felhúzható statikus burok, az Iron Dome is védekező jellegű és képes megvédeni a varázstámadásoktól. Emellett a másik két képessége crowd control tulajdonságokkal is bír, úgyhogy a Mirage: Arcane Warfare most bemutatott szereplője egy érdekes, kicsit tankszerű szerepet tölthet be a játékban. Már ha szükség lesz a különböző kasztok egyensúlyára a csapatunk összeállításakor.

Ti kipróbáljátok a Chivalry utódját, ha (elvileg még idén) eljön a megjelenés ideje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)