Hirdetés

Mirage: Arcane Warfare - március végén indul a zárt béta

|

A Chivalry utódjának szánt Mirage: Arcane Warfare aktuális állapotába eddig viszonylag kevesen nyerhettek betekintést, de hamarosan a megjelenéshez eggyel közelebb lép a Torn Banner és sok új játékos kezébe adják a zárt bétát.

Hirdetés

Nemrég megismerkedhettünk néhány játszható karakterrel a Mirage: Arcane Warfare kasztjai közül, de hamarosan a videónézést akár valós játékélményekre is cserélhetjük. Holnap elindul ugyanis az utolsó meghívásos alfateszt, amit követően hamar bétaállapotba kerül a játék.

Egész pontosan március 27-ére tűzte ki a Torn Banner a tőlük megszokott véres közelharcot mágikus képességekkel vegyítő Mirage zárt bétatesztjének indulását, amibe nem olyan nehéz bekerülni. A játék előrendelői ugyanis biztosan bekerülnek majd a tesztbe - bár ezt ők is csak a rajt napjától kezdve tehetik meg -, ami a játék 2017 vége felé esedékes megjelenéséig folyamatosan tart majd. A Mirage: Arcane Warfare ezen változatában hat karakterosztályt próbálhatunk majd ki, ahogy a játékon belül mutatják majd be először a hetediket, az Entropistet is.

A szerverböngésző vagy az automatikus matchmaking segítségével egyébként több mint tíz pályán foghatunk majd neki az ellenfél felszeletelésének, a Chivalryban megismert Team Objective mellett pedig kipróbálhatjuk a Point Capture és a Capture The Flag módokat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)