Hirdetés

Mire számíthatunk a Dragon Age 4 megjelenés kapcsán?

|

Belsős információk szerint szépen halad a BioWare következő fantasy kalandjának fejlesztése, de ugyanakkor idén már nem érdemes számítanunk rá.

Hirdetés

A BioWare legutóbbi két nagy fejlesztése, az Anthem és a Mass Effect: Andromeda az érdekes alapötletek ellenére nem igazán hozták azt a színtet, amit a nagy múltra visszatekintő stúdiótól már megszokhattunk, ezt pedig a stúdió is elismerte, ugyanis néhány héttel ezelőtt maga Gary McKay ígérte meg, hogy a jövőben jobban odafigyelnek arra, hogy a csapat nevéhez méltó alkotásokat tegyenek le az asztalra.

Bár nem igazán új játékról van szó, a Mass Effect: Legendary Edition mindenképpen jó lépés volt ebbe az irányba, viszont mindenképpen a Dragon Age-sorozat folytatása az, amitől a leginkább a megváltást remélik a rajongók.

Hirdetés

Sajnos konkrét, hivatalos bejelentés továbbra sincs arról, hogy mikor is számíthatunk a csapat következő fantasy eposzára, Jeff Grubb, a Giant Bomb egyik munkatársa nemrég a podcastjában beszélt arról, hogy a játék legalább 18 hónap, mire megjelenik (tehát kb másfél év), viszont azt is elárulta, hogy a játék feljesztői szerint a projekt szépen halad és minden mérföldkövet időben sikerül tejlesíteni.

Belegondolva, hogy milyen horrortörténeteket hallhattunk az elmúlt pár évben a stúdióban uralkodó körülményekről, jó hallani, hogy végre egyszer sínen vannak a dolgok (legalábbis remélhetőleg) és a csapat nem próbálja meg fölöslegesen elsietni a dolgot.

Ti mennyire várjátok a Dragon Age folytatását? Szerintetek helyre tudja majd állítani vele a megítélését a stúdió?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)