Hirdetés

Mirror's Edge - ennél gyorsabb speedrun soha nem lesz

|

11 fanatikus 2 évig dolgozott azon, hogy összehozzák a Mirror's Edge speedrun világrekordot, az eredmény pedig nemcsak villámgyors, hanem felkavaró is.

Hirdetés

A Mirror's Edge a tökéletes speedrun alapanyag, nem csoda, hogy a megjelenése óta eltelt közel egy évtized alatt rengetegen próbálkoztak azzal, hogy beállítsák a rekordot.

Hirdetés

Az alábbi videó egy úgynevezett szegmentált speedrun, ami azt jelenti, hogy a töltőképernyők közti különálló részeket egyesével veszik fel, ebből rakják össze a teljes anyagot. A most beállított 22 perc 40 másodperces rekordon összesen 11 játékos dolgozott az elmúlt két évben: mindenkinek megvolt a saját része, amit folyamatosan tökéletesített, amíg meg nem született az optimális útvonal. Ehhez természetesen számos glitch-et is kihasználtak, a kamerát pedig úgy rángatják, hogy én speciel a második percben beleszédültem.

A srácok elmondták, hogy elképesztő mennyiségű időt és energiát öltek a projektbe, és bár a Mirror's Edge lehetőségei gyakorlatilag végtelenek, nem gondolják, hogy ennél tisztább kört valaha is lehetne futni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)