Hirdetés

Mirror's Edge 2 és Mass Effect 4 - megjelenés egy éven belül

|

Míg a Mass Effect folytatással kapcsolatban időnként érkeznek hírek, az új Mirror's Edge fejlesztését teljes csend övezi. Aggódni nem kell, mindkét játékot belátható időn belül megkapjuk.

Hirdetés

Az Electronic Arts az idei E3-ra több nagy leleplezéssel készül, várhatóan ott mutatják meg a 2015-re ígért Mirror's Edge-et, illetve a jelenlegi információink szerint 2016-ban megjelenő Mass Effect 4-et is.

A kétes megbízhatóságú Michael Pachter szerint mindkét játék megjelenik, mielőtt az EA 2016-os pénzügyi éve véget érne, tehát legkésőbb 2016 márciusáig mindkettőt megkapjuk. A Wedbush elemzőcég legfrissebb jelentésében szerepel, hogy a Mass Effect 4 és a Mirror's Edge 2 mellett egy új Need for Speed játék és a Star Wars: Battlefront is fellendülést hozhat a cég számára, nem beszélve a Battlefield Hardline-nal kapcsolatos jövőbeli tervekről.

A Battlefront első előzetesét jövő hét pénteken mutatják be, a többi játékról az E3-ig várhatóan nem fogunk hallani. Sebaj, így az izgi.

Mit gondoltok, a Mirror's Edge és a Mass Effect 4 végül tényleg megjelenhet márciusig, vagy többet kell rájuk várnunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)