Hirdetés

Mirror's Edge 2 készül a DICE-nál?

|

Sokszor szóba került már a Mirror's Edge folytatása, de eddig minden pletyka alaptalannak bizonyult. Most ismét előtérbe került a parkour szimulátor és ezúttal nem légből kapott találgatásról van szó.

Hirdetés

A svéd ngmoconál dolgozó Ben Cousins – aki nem mellesleg az EA Easy Studiójánál volt menedzser – egy Twitter bejegyzésében elég merész kijelentést tett: „Köztudott a stockholmi fejlesztők között, hogy a Mirror’s Edge 2 fejlesztés alatt áll a DICE-nál”. Ebből is látszik, hogy mi nem vagyunk stockholmi fejlesztők: még semmilyen hivatalos információ nem került napvilágra az említett folytatásról, épp ezért kétkedéssel fogadunk minden ezzel kapcsolatos pletykát, ami viszont komoly alapot ad a mai internetes csiripelésnek, az az hogy pár órával a bejegyzés megszületése előtt az EA alelnöke közölte, hogy a DICE „nem akar Battlefield gyár lenni”.

Patrick Soderlund kimondta, hogy a DICE most épp nem egy újabb háborús FPS-t készít, és ezzel szinte azonnal terjedni kezdtek a Mirror’s Edge 2-vel kapcsolatos pletykák. Bár elég meggyőzőnek tűnik az egybeesés, nem árt, ha egyelőre nem lelkesedjük túl a csiripelést, mivel még hivatalos bejelentés nem történt ezzel kapcsolatban, tessék hát pletykaként kezelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)