Hirdetés

Mirror's Edge 2 - Korai volt az öröm?

|

Nem kell mindent elhinni, amit egy egykori alkalmazott állít - mondja a DICE.

Hirdetés

Tizedannyi sem kelt el a Mirror's Edge-ből, mint a Battlefield 3-ból, mégis bármikor felcserélném az utóbbi folytatását az előbbiére. Persze a mintegy 300 főt foglalkoztató stockholmi stúdió erőforrásaiból futná mindkettőre, s nem kizárható, hogy egyszer újra érezhetjük a futás közben arcunkba vágó szelet, csak épp nem olyan hamar, mint szeretnénk.



A napokban Ben Cousins, aki egykoron az EA alkalmazásában állt, azt találta mondani, hogy a stockholmi fejlesztők körében köztudott tény, hogy a DICE már kalapálja egy ideje a Mirror's Edge 2-t. Mivel ez az állítás egybeesett Patrik Söderlund EA-alelnök kijelentésével, miszerint a stúdiót nem kárhoztatják arra, hogy csak és kizárólag Battlefieldeket készítsen. Vannak más címeik is, illetve új dolgokkal is kísérleteznek.

Bizony, a hurráoptimizmus engem is magával ragadott, mígnem Sefan Boberg a DICE színeiben azt írta Twitteren, hogy sose bízzunk egy olyan emberben, aki rosszat állít egykori munkáltatójáról, szidalmazza, és közben megpróbál a hátán magasabbra kapaszkodni.
Hogy ezzel pontosan mire célzott Boberg, azt még mindig nem derült ki, hiszen legutóbbi hozzászólásában azt írja, hogy félreértelmezték az emberek a szavait, nem a Mirror's Egde 2-ről beszélt. Egyébként pedig a DICE nem kommentál pletykákat.

Jómagam persze még mindig remélem, hogy ok nélkül nem zörög a haraszt...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)