Hirdetés

Mirror's Edge 2 - Xbox-exkluzív lesz?

|

Megint fordítottak egyet a Mirror's Edge második részét várók szívébe szúrt tőrön, ismét felmerült, hogy sorozattá bővülhet a DICE trilógiának tervezett franchise-a.

Hirdetés

Ha a Mirror's Edge 2 kálváriáját kellene felvázolnunk, egészen 2008-ig, az első epizód megjelenésének évéig mehetnénk vissza.

A DICE ugyanis már a kezdetektől fogva trilógiát kívánt csinálni a nem tökéletes, de meglehetősen egyedi és kiemelkedő Mirror's Edge-ből, a fogadtatás viszont nem volt elég kielégítő ahhoz, hogy a Battlefield sorozatot egy picit is háttérbe szorítva Faith történetének folytatására koncentráljanak. Most viszont egy eltévedt futár olyan információt szállított a német Amazonnak, miszerint a Mirror's Edge 2 Xbox 360-ra fog megjelenni határozatlan időpontban. A több sebből is vérző (Xbox 360-exkluzív? Ugyan már... 99,99 euróba fog kerülni? Mfha.) adatlapot azóta már eltávolították, de ahogy az alábbi fotón is látható, nem csak néhány suhanc korántsem jópofa csínyéről van szó. A borítókép is bőven ad okot homlokráncolásra. Nagyon reméljük, hogy az E3-on bejelentik, bár az biztosan kizökkentené Chavalier kollégát és engem a munkamenetből. Pezsgőt spriccelve, a szerkesztőség folyosóján cigánykerekezve nehezebb hírezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)