Hirdetés

Mirror's Edge - a training pálya elkészült a Call of Duty 4-ben

|

Első ránézésre senkinek sem tűnne fel, hogy a videón látható pálya igazából nem is a Mirror's Edge első részéből, hanem a COD4-ből származik.

Hirdetés

A Mirror's Edge első részének elején Faith körbe kell menjen egy gyakorló pályán, ami főleg arra hivatott, hogy megtanítsa a játékosnak a karakter kezelését. A SuX LoL néven ismert YouTube videós valami többet akart kihozni a térképből.

Bár még nincs teljesen kész a csatatér, azért már így is brutálisan jól néz ki, ahhoz képest, hogy a Call of Duty 4: Modern Warfare motorjával készült. A játék Death Run módjához pont illeszkedik a parkour pálya, ami nem csak hogy tökéletes mása lehetne a Mirror's Edge-ben látott megoldásnak, de még a napszakok is változnak benne. Ha másért nem, hát azért megéri végignézni a videót, hogy lássátok milyen lenne a város a sötétben.

Nem olyan szép, mint a Mirror's Edge Catalyst lesz, de azért ezzel már csak kibírjuk májusig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)