Hirdetés

Mirror's Edge Catalyst - előadást tartanak a fejlesztők

|

Aki részt vesz az EGX Rezzed 2016-on, az első kézből láthatja a Mirror's Edge Catalyst fejlesztőinek előadását, de mi sem maradunk majd üres kézzel.

Hirdetés

Láthattuk már a Mirror's Edge Catalyst mozgás- és harcrendszerét, bemutatták nekünk, hogy mennyiben változott a játékmenet, fontos részleteket tudtunk meg a helyszínről és a történetről, megnyugodtunk már a zenét illetően és a fejleszthető kütyükre is rácsodálkozhattunk, de azért bőven akad még olyan információ, amire kíváncsiak vagyunk a DICE játékával kapcsolatban.

Ezért vagyunk annyira kíváncsiak arra az előadásra, amit a Londonban, április 7-9 között megrendezésre kerülő EGX Rezzed 2016-on tart majd a csapat design directora, Erik Odeldahl. A fejlesztő többek között beszélni fog a Mirror's Edge Catalyst inspirációiról és azokról a lépéseikről, amiket a közkedvelt Mirror's Edge folytatásának kidolgozása során tettek meg a nagy elődöt tiszteletben tartva. Persze annak sem kell kétségbeesnie, aki nem tud részt venni az eseményen, viszont kíváncsi a Catalyst részleteire, ugyanis lesz livestream. A panelt április nyolcadikán, hazai idő szerint 13:00-tól követhetitek majd figyelemmel. 

A Mirror's Edge Catalyst megjelenése május 24-én várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. Ti mikre vagytok még kíváncsiak a játékkal kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)