Hirdetés

Mirror's Edge Catalyst - mit kapunk a héten?

|

Az Electronic Arts és a DICE megpróbál felültetni minket a Mirror's Edge Catalyst hype-vonatára azzal, hogy felhívja a figyelmünket egy közelgő bejelentésre.

Hirdetés

Bármennyire is húzódott mosolyra a szánk attól, hogy jó kezekben van a Mirror's Edge Catalyst zenéje, vagy bólogattunk egyetértően az előrendeli ajándékok és az offline lehetőség hallatán, azért a pár hónapos csúsztatást nem fogadtunk felhőtlen jókedvvel. 

Szerencsére az Electronic Arts és a DICE tudják, hogy mivel vidítsanak fel minket, vagy legalábbis remélhetőleg tudják, ugyanis a hivatalos Mirror's Edge Twitteren bejelentették, hogy Faith a héten valamilyen formában vissza fog térni (talán egy új trailert kapunk?), úgyhogy érdemes lesz figyelnünk a híreket: 

Hogy pontosan mire készülnek a fejlesztők, azt egyelőre nehéz lenne megjósolni, de van Hitünk (Faith... bocs) és bármi is legyen az, elsőként számolunk majd be róla. A Mirror's Edge Catalyst a jelenlegi tervek szerint május 24-én jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Szerintetek mit fog mutatni a héten a DICE?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)