Hirdetés

Mirror's Edge Catalyst - ilyenek lesznek az ellenségek

|

A DICE néhány képkockán bemutatta, hogy milyen ellenfelekkel nézünk majd szembe a Mirror's Edge Catalyst játékmenete során. Nem lesz sétagalopp, az már biztos.

Hirdetés

A Mirror's Edge Catalyst legutóbbi fejlesztői naplójában a város éjszakai életét és a történetet ismerhettük meg a DICE munkatársainak tolmácsolásában, most viszont az ellenségeket mutatják meg nekünk, viszont a korábbival ellentétben ezúttal nem egy videón keresztül ismerhetjük meg őket. 

A DICE legutóbbi blogbejegyzését annak szentelte, hogy bemutassa a Mirror's Edge Catalyst változatos ellenfeleit, akik a világot uraló ördögi vállalatnak, a KrugerSecnek dolgoznak. Ténykedésünket a standard, pusztakézzel harcoló Guardianok, a gumibottal felszerelt Protectorok és a Kinetic Pacifier eszközzel felszerelt Shock Protectorok nehezítik meg, míg az automata fegyverekkel ellátott Enforcerek és a mindegyiknél halálosabb Sentinelek igazán kemény diónak ígérkeznek majd, ugyanis magasan képzettek, hihetetlenül mozgékonyak és nem finomkodnak. 

A Mirror's Edge Catalyst május 26-án jelenik meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)