Hirdetés

Mirror's Edge Catalyst - ez lenne a folytatás címe?

|

Az már biztos, hogy az Electronic Arts lefoglalt egy új védjegyet, méghozzá egy Mirror's Edge játékhoz, de egyelőre nem tudni, mit is takar a Catalyst alcím.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy készül egy új Mirror's Edge játék és bár az is biztos, hogy idén már nem jelenik meg, talán rendeződhet a játék címe körüli furcsa szituáció. Eddig ugyanis csupán Mirror's Edge néven emlegette a kiadó a parkourra épülő akciójáték folytatását, viszont most bejegyeztek egy új, a sorozathoz kapcsolódó védjegyet.

Egy védjegyeket kezelő EU-s szervezet oldalán tűnt fel, hogy valaki levédte a Egyesült Királyságban a Mirror's Edge Catalyst nevet, illetve egy másik adatbázisban megtalálhatjuk, hogy az EA lefoglalta a névhez tartozó weboldal címét is. Ez akár jelentheti azt is, hogy a Faith előtörténetét feldolgozó játék alcíme lesz a Catalyst, ahogy az is megeshet, hogy egy spin-off is készül, és az viseli majd a frissen levédett címet, például sokan gondolnak a mobilokra megjelent, oldalnézetes Mirror's Edge folytatására.

Mit gondoltok, az E3 alatt kiderül, milyen játékot takar a Catalyst alcím?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)