Hirdetés

Az EA szerint sikernek számít a Mirror's Edge Catalyst

|

Bár a kritikusoknál nem aratott osztatlan sikert, az EA kifejezetten elégedett a Mirror's Edge Catalysttal, és úgy érzik, az ő elvárásaiknak megfelelt a játék.

Hirdetés

Az Electronic Arts részéről nemrég egy elég érdekes interjút adott Laura Miele, a kiadó egyik vezetője, aki már húsz éve a cégnél tevékenykedik. Szóba került többek között az EA Originals program és az is, hogy a jó eladások mellett ma kiemelkedően fontos a kiadónak, hogy innovatív, kreatív játékok fejlesztését támogassák.

Miele szerint a projektjük sikeressége sok, még be nem jelentett játékon is kiválóan fog látszani, de  azért szóba került néhány konkrét cím is, amik között nem csak indie-k voltak. Felhozta például a Mirror's Edge Catalystot is, amiről a néhány alacsonyabb pontszám ellenére is elismerően szólt az EA részlegvezetője.

"Például a Mirror's Edge a mi részünkről egy kreatív rizikó volt, de újra elővettünk egy régi IP-t és alaposan felfrissítettük. (...) A játék pedig abszolút megfelel az elvárásainknak - nagyon örülünk, hogy ezt a karaktert elhozhattuk a világpiacra. Ez egy nagy, nyitott világú játék lett, szóval rengeteget fejlődött az eredeti élményhez képest és erre nagyon büszkék vagyunk. Úgy gondolom, fontos, hogy az EA továbbra is mindenféle játékot csináljon, kicsit és nagyot is és büszke vagyok, hogy egy ilyen játékok adhattunk a piacnak" - mondta Miele.

Hasonlóan a kritikai fogadtatáshoz, a játék eladásai sem voltak kifejezetten rosszak, de a legtöbb toplistán az Overwatch mögött nyitott az új Mirror's Edge és a második hétre sok helyen ennél is hátrébb esett.

Mit gondoltok, ennek ellenére számíthatunk folytatásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)