Hirdetés

Mirror's Edge: Catalyst - íme a borító, képregény is jön

|

Az új Mirror's Edge körül kezdenek felpörögni az események, megjöttek a hivatalos borítóképek, valamint bejelentették, hogy a Dark Horse képregénysorozatot készít az előzményekről.

Hirdetés

Most már tudjuk, hogy a Mirror's Edge: Catalyst lesz a sorozat következő része, ami valójában nem folytatás, hanem az első ötleteinek kiteljesítése, egy új esély Faith számára.

Az E3-on várhatóan kiemelt szerepet kap, aminek csak örülünk, ahogy annak is, hogy ilyen ütős lett a borítója:

Az elforgatott címmel és logóval lehet, hogy sokan nem értenek egyet, de én levenném a polcról. Mondjuk én menthetetlen Mirror's Edge-fan vagyok. 

Megtudtuk továbbá azt is, hogy egy a főszereplő lány, Faith történetét elmesélő, hatrészes képregénysorozatot készít a Dark Horse Comics, melyet Mirror's Edge: Exordium néven kell keresni. Az író a játék narrative directora, Christofer Emgard lesz, a rajzokat Emgard, Mattias Haggstrom, Robert Sammelin, Henrik Sahlström és Erik Persson, a DICE dolgozói készítik. Az első rész szeptember 9-én jelenik meg, és 4 dollárba fog kerülni. Itt a borító, mert ez ilyen borítós nap:

Hogy tetszenek? Elolvassátok a képregényt, vagy csak a játék érdekel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)