Hirdetés

Mirror's Edge Catalyst - gameplay videón a mozgás és a harc

|

Egy új aloldal jelent meg a Mirror's Edge Catalyst honlapján, melyen két új játékmenet videót is találtunk, illetve megtudtuk, mire jó a lány karjára szerelt kötélvető.

Hirdetés

Május egy erős hónap lesz, talán a tavaszi szezon legerősebbje. Ekkor jön a Mirror's Edge Catalyst is. 

Míg az első videók alapján úgy tűnt, alapjában véve nem lesz sok különbség az eredeti játék és eközött, minél többet látunk belőle, egyértelműbb, hogy a DICE tényleg sokat dolgozott, fejlesztett rajta. A hivatalos honlap játékmenetet részletező aloldalán két videó jelent meg ma, az egyik a mozgást, a másik pedig a harcot részletezi. 

Amellett, hogy futni és ugrálni nagyon ügyesen tud, Faith rendelkezésére áll a Mag Rope nevű eszköz is, ami tulajdonképpen egy kötélvető, melyet bizonyos pontokhoz kapcsolhatunk mind közlekedési, mind interakciós célból. A Disruptor segítségével megzavarhatjuk az őröket és a mesterséges intelligencia által irányított rendszereket.

Faith ugyan nem használhat lőfegyvereket, de nem is lesz rá szüksége. A lány simán leüti és lerúgja a felfegyverzett, páncélzatban harcoló KrugerSec őröket, kicsavarja a kezükből a gumibotot, és azzal teszi őket ártalmatlanná.

A videóban látható jelenetek jó része a játékból származik, a látványosabb mozdulatsorokat kívülről fogjuk látni. A harccal kapcsolatban érdekes, hogy minél több, minél látványosabb találatot viszünk be, annál hatékonyabban fogunk tudni kitérni a támadások elől, viszont ha bénázunk, könnyű célponttá válunk. 

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)