Hirdetés

Mirror's Edge Catalyst - csak némi XP-gyűjtögetés után lesz meg minden képessség

|

Mint kiderült, a Mirror's Edge Catalyst egy XP-alapú szintrendszerhez köti majd a képességeink feloldását, bár úgy tűnik, nem kell attól félnünk, hogy végtelen grindolásba fullad a játék.

Hirdetés

A Mirror's Edge hamarosan induló zárt bétatesztje előtt nem sokkal a sajtó képviselőinek is bemutatták a később szélesebb körben is kipróbálható változatot. Innen kerülhetett ki az a kép, ami bemutatta a játékba bekerült képességfa egyik részét.

Mint kiderült, Faith nem fér hozzá rögtön minden trükkéhez, hanem képességpontokat kell költenünk arra, hogy megtanulhassuk például a trailerekben is látott trükköt, amikor főhősünk egy sarkon úgy fordul be, hogy egy tereptárgyat megragadva körbelendül. De nem csak a mozgási, hanem a harci képességeink és a kütyüink fejlesztése is a szintünkhöz lesz kötve a Mirror's Edge Catalystban. Bár minden apróságért XP-t kapunk - a mellékküldetésekért és a gyűjtögethető cuccok megtalálásáért is - és így gyorsan megy majd szintezés, nem fogunk néhány óra alatt feloldani mindent, ugyanis csak a mozgáshoz kapcsolódó képességfának 19 eleme van.

Bár a demót kipróbáló újságírók nem tudták eldönteni, hány képességet kapunk meg rögtön a játék kezdetén (nekik például már tizenegy képesség meg volt nyitva a fent látott 19-ből), az volt a benyomásuk, hogy a Mirror's Edge Catalyst készítői alapvetően azért nem adnak nekünk rögtön minden eszközt, hogy legyen időnk elsajátítani az alapokat, mielőtt kipróbálnánk a bonyolultabb elemeket.

Mit gondoltok, nem lesz zavaró, hogy nem kapunk meg minden képességet rögtön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)