Hirdetés

Mirror's Edge Catalyst - megjelenés elhalasztva

|

A Mirror's Edge Catalyst februárra tervezett megjelenése nem fog összejönni, de legalább kaptunk egy új, pontos dátumot.

Hirdetés

Ha az eredeti tervek szerint február 23-án jelent volna meg, a Mirror's Edge Catalystnak a Deus Ex: Mankind Divideddel és a Far Cry Primallel kellett volna felvennie a versenyt. A megjelenés időzítése is nagyon fontos, hiszen muszáj, hogy ez most sikerüljön, különben egy érdekes, egyedi franchise megy örökre a süllyesztőbe.

A játék hivatalos oldalán ma megváltozott a megjelenési dátum: február helyett május 24-ére. A DICE hivatalos indoklása szerint elképzeléseiket nem tudták a rendelkezésre álló időn belül megvalósítani, a város nem volt elég szórakoztató és emlékezetes, és összességében a minőséggel sem tudtak megelégedni. A maradék három hónapban ezeken fognak javítani, mi pedig reméljük, hogy a további csinosítgatás a javára válik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)